TURCIA: Doua FEMEI au fost UCISE dupa ce au ATACAT o SECTIE de POLITIE. UPDATE

Doua femei au atacat cu arme si grenade, joi dimineata, o sectie de Politie din orasul turc Istanbul, insa incidentul nu s-a soldat cu victime. Femeile au fugit de la locul faptei si s-au baricadat intr-un apartament din apropierea sectiei, iar autoritatile turce au izolat perimetrul, transmite Sky News.

UPDATE 13.00: CELE DOUA FEMEI au fost UCISE in urma interventiei in forta a TRUPELOR SPECIALE ale Politiei din ISTANBUL!

Atentatul a avut loc asupra unei sectii de Politie dintr-o suburbie a Istanbulului, mai exact in cartierul Bayrampasa, arata CNN Tuk, citata de Reuters. Totodata, Hurriyet Daily News a relatat ca femeile au deschis focul dintr-o masina, pe care au abandonat-o si au fugit. Politistii au porniti pe urmele lor, iar una dintre atacatoare a fost ranita in timpul ciocnirilor cu fortele de ordine.

Acum, femeile sunt inca baricadate in cladire, iar autoritatile vor desfasura o operatiune in forta, imediat ce imobilele din vecinatate vor fi complet evacuate. Turcia a fost, in ultima vreme, o tinta pentru teroristi, care au atacat atat civili, cat si pozitii ale autoritatilor statului.

Cel mai sangeros atentat terorist din istoria Turciei a avut loc pe 10 octombrie anul trecut, la Ankara, cand peste 100 de oameni au fost ucisi, iar sute au fost raniti, dupa ce mai multi extremisti si-au detonat vestele de sinucigasi. Oficialii de la Ankara au dat vina pe Statul Islamic pentru atac.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: hurriyet