TURCIA sub TEROARE: Inca un AVION intors din drum, AL TREILEA, dupa o ALERTA cu BOMBA

Un avion al companiei Turkish Airlines cu destinatia Lisabona a fost redirectionat miercuri spre Istanbul din motive inca neclare, relateaza Reuters.

Este pentru a treia oara intr-o saptamana cand un avion al companiei Turkish Airlines este nevoit sa-si schimbe parcursul de zbor. Luni, un avion al Turkish Airlines ce efectua un zbor Istanbul — Sao Paulo a declarat stare de urgenta si a aterizat la Casablanca. Serviciul de presa al Turkish Airlines a precizat ca la toaleta a fost gasit un text care anunta prezenta unei bombe in avion. In cele din urma, avionul a aterizat fara probleme la Casablanca.

CITESTE SI: ALERTA in Turcia: Doua PERSOANE INARMATE au intrat intr-un sediu al PARTIDULUI DE GUVERNAMANT din Istanbul 

Duminica, un alt avion al companiei Turkish Airlines, ce efectua zborul Istanbul-Tokyo, a facut obiectul unei alerte privind prezenta unei bombe la bord. In avion nu a fost insa gasita nicio incarcatura exploziva.

In aceeasi ordine de idei, amintim si ATACURILE de ieri, soldat cu moartea unui procuror, dar si de azi asupra sediului partidului de guvernamant. In atare conditii putem vorbi, fara indoiala, de o situatie critica cu care Turcia se confrunta in ultimele zile.

CITESTE SI: ISTANBUL: Doi barbati inarmati au fost impuscati, procurorul luat ostatic, grav ranit. UPDATE 

Sursa foto: HURRYIET.COM.TR