Turcul care l-a OMORAT pe politistul GHEORGHE IONESCU va fi cercetat pentru OMOR CALIFICAT

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care a dat cu masina peste politistul GHEORGHE IONESCU, cel din urma murind vineri la Spitalul Floreasca dupa trei saptamani de coma, va fi acuzat de omor calificat si risca inchisoare pe viata, anunta B1 TV.

Accidentul s-a produs pe 2 august in jurul orei 03.30, in zona intersectiei strazii Nicolae Caramfil cu Soseaua Pipera, unde politistul era impreuna cu alti agenti de la Brigada Rutiera a Capitalei, pentru un control in trafic.

CITESTE SI: Trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu, dus la Capela din Cimitirul Ghencea

Politistul i-a facut semn soferului sa opreasca, acesta a incetinit, dar cand a ajuns in dreptul agentului de la rutiera, a accelerat, l-a lovit, acesta a ramas pe capota aproximativ 400 de metri, apoi a cazut pe carosabil.

Dupa accident, barbatul a fugit si a intrat cu masina intr-un parapet.

CITESTE SI: IOHANNIS l-a decorat post-mortem politistul GHEORGHE IONESCU cu Ordinul National “Serviciul Credincios” in grad de Cavaler

Gheorghe Ionescu, zis si “Dulaul”, care a decedat vineri la Spitalul Floreasca, dupa ce a zacut aproape o luna pe patul de spital in coma.
Ionescu a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Cavaler.  

Sursa foto libertatea