Turista violata in India. Este a doua victima in doar sapte zile

Inca o turista din Europa, de aceasta data din Germania, a fost violata in India, acesta fiind al doilea incident de acest gest petrecut in aceasta tara in doar o saptamana dupa cazul tinerei daneze abuzata sexual la New Delhi.

O turista din Germania, in varsta de 18 ani, care a fost violata in India este al doilea caz de abuz sexual petrecut in aceasta tara in decursul a doar cateva zile, dupa ce o alta tanara, din Danemarca a fost agresata si violata in grup.

Fata a povestit ca luase un tren din Mangalore catre o provincie din estul Indiei, unde urma sa faca voluntariat pentru o organizatie de binefacere, scrie ziare.com, cand a fost atacata in cuseta sa de catre un barbat. Fetei i-a fost prea frica si nu a strigat dupa ajutor. Suspectul, un tanar tamplar in varsta de 22 de ani din provincia Bihar, este acum detinut in Chennai. Aparent, amandoi aveau un bilet care le permitea sa imparta cuseta de dormit cu o alta persoana. Potrivit depozitiei fetei, el a stat linistit pana la caderea noptii dupa care a atacat-o.

In acest timp, politia din New Delhi a raportat arestarea a doi barbati, suspectati de violarea unei turiste daneze in cursul zilei de marti. Turista, in varsta de 51 de ani, a fost violata de 8 persoane intr-o zona aglomerata dupa ce s-a ratacit.

Sursa foto: timpul.md