Turisti romani blocati in Grecia si Bulgaria

Zeci de turisti romani au ramas blocati in Grecia si Bulgaria, dupa ce o agentie de turism a intrat in faliment inainte de a le plati respectivilor turisti intoacerea in tara, informeaza postul de televiziune Digi24.

Conform unui comunicat al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT), remis Ziare.com, Kara Travel a intrat in faliment, cu incepere din data de 27 august 2013.

“In acest moment exista aproximativ 100 de turisti plecati pe destinatii externe prin agentia de turism Kara Travel, carora le-au fost achitate doar partial serviciile, dar care au transportul retur asigurat.

Acestia vor fi nevoiti sa isi achite local serviciile neplatite de Kara Travel, urmand ca la intoarcerea in tara sa se adreseze asiguratorului care a emis polita pentru riscul de insolvabilitate al agentiei de turism”, se arata in informarea ANAT.

Cu toate acestea, Digi 24 anunta ca 80 de romani sunt blocati in Bulgaria si Grecia, deoarece agentia de turism nu le-a platit si intoarcerea in tara cu autocarul.

Sursa foto: gandul.info