TURISTII AU DAT BULUC PE LITORAL IN WEEK-END-UL DE RUSALII

Aproape 40.000 de turisti au ajuns sau urmeaza sa ajunga la malul marii in acest week-end prelungit, mai ales ca luni este zi libera de Rusalii. Hotelierii din Mamaia si Vama Veche spun ca ca au toate camerele rezervate. Sambata dimineata, plajele sunt deja pline de turisti, informeaza postul de televiziune Digi 24. 

In acest week-end, Mamaia va fi cea mai aglomerata statiune de pe litoral: “Pentru Mamaia macar 15.000-20.000 de mii de turisti ar trebui sa fie absorbiti. Dar asteptam si nisa de family pe Eforii, Eforie Nord-Sud si Techirghiol. Tinerii pe Costinesti”, a spus Anca Nedea, presedinta Asociatiei Nationale pentru Turism.

CITESTE SI: PROGNOZA METEO PENTRU WEEK-END-UL DE RUSALII

Si in Vama Veche, hotelurile, pensiunile si campingurile sunt pline: “Costul unui cort este de 70 de lei pe noapte, sejurul de trei nopti la 210. Pretul pentru cortul dumneavoastra este de 105 cu un sejur de trei nopti, 35 pe noapte. Gradul de ocupare al campingului este 100%, pentru maine si duminica, in seara asta la 70-80%”, spune Teodora Ivan, manager camping. Pentru acest weekend si preturile sunt atractive. Programul “Litoralul pentru Toti”, care ar fi trebuit sa se incheie astazi, a fost prelungit pana luni inclusiv.

Sursa foto: gandul