Turistii implicati in ACCIDENTUL din Bulgaria, care nu au fost GRAV RANITI, au ajuns in Romania

TURISTII implicati in ACCIDENTUL din Bulgaria, care nu au fost GRAV RANITI, au intrat duminica in tara, cu un alt autocar pus la dispozitie de firma transportatoare, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

“In jurul orei 16,20, a treia aeronava a Ministerului Afacerilor Interne a aterizat in Bucuresti aducand patru persoane — trei femei si un barbat.

Citeste si: UPDATE. ACCIDENT DE AUTOCAR IN BULGARIA: UN ROMAN A MURIT SI ALTI CINCI SUNT IN STARE GRAVA!

Alte doua persoane RANITE sunt deja internate in spitalul Floreasca, dupa ce au fost aduse in tara cu doua elicoptere ale MAI, echipate medical. Pe langa cele sase persoane aduse cu aeronavele MAI, restul persoanelor care se aflau in autocarul implicat in ACCIDENT au intrat deja in tara, cu un alt autocar pus la dispozitie de firma transportatoare”, precizeaza sursa citata.

In total s-au inregistrat 17 RANITI din cele 27 de persoane aflate in autocar, dintre care sase, aflati in stare GRAVA, au fost adusi cu elicopterul la Bucuresti si internati la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar o persoana a decedat.

Citeste si: ACCIDENT DE AUTOCAR BULGARIA: SASE RANITI AU FOST ADUSI LA SPITALUL FLOREASCA

Un autocar cu pasageri ROMANI care circula duminica de la Kusadasi spre Romania s-a rasturnat in pasul Republika din Bulgaria, intre localitatile Gurkovo si Veliko Tarnovo. 

Sursa foto: camiraturism.ro