TURNEU WTA BEIJING: SIMONA HALEP eliminata in 59 de minute de cosmarul SHUAI ZHANG

SIMONA HALEP a fost ELIMINATA, joi, din optimile turneului WTA de la Beijing de chinezoaica SHUAI ZHANG, locul 36 WTA, scor 6-0, 6-3. SIMONA HALEP a prins o zi foarte slaba, in care a alternat loviturile foarte bune cu greselile, pierzand game-uri ca si castigate.

SIMONA HALEP a facut multe erori nefortate si a pierdut primul set cu 6-0, dupa mai putin de 20 de minute de joc, desi la 0-1 jucatoarea noastra a avut minge de 1-1. In setul al doilea, SIMONA HALEP a inceput excelent, scor 2-0, insa la 3-1 a ratat doua mingi de break. A mai ratat alte doua mingi de game la 3-2, iar egalarea la 3, desi putea avea 5-1, a demoralizat-o pe SIMONA HALEP, care n-a mai reusit sa castige apoi niciun game, cu toate ca salvat doua mingi de meci pe final.

S-a terminat 6-0, 6-3 pentru SHUAI ZHANG, care se califica astfel in sferturile de finala, dupa 59 de minute de joc. SHUAI ZHANG, care obtine astfel a doua victorie impotriva SIMONEI HALEP in 2016, dupa cea de la Australian Open, va juca in sferturi contra britanicei Johanna Konta. Cele doua victorii sunt de altfel si singurele succese ale veritabilului cosmar al SIMONEI HALEP din acest an impotriva unei jucatoare din Top 10 WTA.

Sursa foto: sport