Turneu WTA Madrid: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală

Turneu WTA Madrid. Simona Halep a eliminat-o, miercuri, fără emoții pe Kristyna Pliskova și s-a calificat în sferturi de finală ale turnului din capitala Spaniei. Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat categoric meciul contra cehoaicei Krystina Pliskova, locul 94 WTA, în turul III al turneului de la Madrid, scor 6-1, 6-4. În sferturi, Halep va juca cu învingătoarea meciului Karolina Pliskova – Sloane Stephens.

Simona a câștigat autoritar primul set, reușind să o domine pe Pliskova. Halep a forțat foarte bine pe servicul Pliskovei, unul dintre cele mai bune din circuit, a returnat excelent și a preluat mereu conducerea schimburilor. În plus, deplasarea în teren a jucătoare noastre a fost excelentă și a ales foarte bine când să lovească decisiv.

Citește și:  TURNEU WTA MADRID: SIMONA HALEP S-A CALIFICAT, FĂRĂ PROBLEME, ÎN OPTIMILE DE FINALĂ

Setul doi a fost mai echilibrat. Pliskova a jucat mai bine la retur, având cinci mingi de break, dar nu a putut să le fructifice. Simona și-a păstrat ritmul din primul set, nu a făcut greșeli și a dominat majoritatea schimburilor. Singurul break al setului secund a venit la 4-4, iar Halep l-a confirmat după aceea, închizând meciul.

Sursa foto: sport