Turneul Campioanelor 2019. Presa din Canada a prefațat duelul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu

Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep se va duela în premieră cu Bianca Andreescu, jucătoare canadiană de origine română. Simona, campioană la Wimbledon, și „Bibi”, câștigătoare la US Open, sunt ultimele două câștigătoare de Grand Slam din 2019.

Presa din Canada, țara unde s-a născut Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), din părinți români, a prefațat duelul dintre câștigătoarea US Open 2019 și câștigătoarea Wimbledon 2019, Simona Halep (28 de ani, 5 WTA), care va avea loc mâine, în grupa mov a Turneului Campioanelor. Halep și Andreescu se întâlnesc luni, după ora 14.00, în grupele Turneului Campioanelor. Meciul poate fi urmărit în direct la TV Digi Sport 2. 

Citește și: TURNEUL CAMPIOANELOR 2019. SIMONA HALEP ȘI-A AFLAT ADVERSARELE DIN GRUPA VIOLET! DECLARAȚII

„Bianca Andreescu și Simona Halep, idolul ei din copilărie, se vor duela la Turneul Campioanelor. Cu siguranță, această partidă nu poate fi ratată! Bianca a jucat deja cu două dintre jucătoarele din grupa ei, pe care le-a învins. Cu Simona nu s-a mai întâlnit până acum”, anunță Tennis Canada.

„Bianca Andreescu a crescut cu dorința de a avea la un moment dat ocazia să joace împotriva sportivelor pe care le vedea la televizor și, de ce nu, să le învingă. După ce a făcut deja asta cu multe dintre jucătoarele aflate în circuit, Bianca o va întâlni și pe Simona Halep, fostul lider mondial, despre care Andreescu a declarat că este unul dintre idolii ei”, notează și TSN.

Sursa foto: sport