TURNEUL CAMPIOANELOR: SIMONA HALEP a debutat in STIL de NUMARUL 1! DECLARATII

TURNEUL CAMPIOANELOR 2017. Simona Halep a debutat in stil de mare campioana la Singapore, in primul meci din Grupa Rosie jucatoarea originara din Constanta reusind sa obtina o victorie clara in fata unei adversare traditionale.

UPDATE: “A fost un meci excelent. Cred ca a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. A fost greu, pentru ca ea m-a batut la Beijing. Dar si eu am invins-o la Toronto si m-am gandit la acest meci.

Am jucat bine. Ma simt bine aici la Singapore. Este primul turneu ca numarul 1 mondial. Sunt fericita ca am castigat si ca am scapat de presiune. Sper ca in turul urmator sa joc mai bine. Dupa US Open am lucrat mult si mi-am imbunatațit serviciul. Azi am servit bine si asta m-a ajutat sa castig meciul”, a spus Simona Halep dupa meci.

STIRE INITIALA

Simona Halep a invins-o luni dupa-amiaza pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore. Reprezentanta noastra a jucat incantator si s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-2. Ocupanta locului 1 in ierarhia WTA si-a surclasat adversara cu un joc demn de pozitia ocupata si se mai are nevoie de o victorie pentru a obtine calificarea in semifinale.

O ora si jumatate a durat intalnirea dintre cele doua, una foarte echilibrata in primul set, dar fara istoric dupa interventia lui Darren Cahill.Pentru acest succes, Simona Halep va fi recompensata cu 250 de puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de 153.000 de dolari.

Statistica partidei dintre Simona Halep si Caroline Garcia:

Asi: 4-0
Duble greseli: 3-3
Puncte castigate cu primul serviciu: 62%-58%
Puncte castigate cu al doilea serviciu: 71%-43%
Puncte de break salvate: 83%-20%
Puncte de break castigate: 4/5 vs 1/6
Lovituri castigatoare: 13-13
Erori nefortate: 11-16
Total puncte castigate: 67-49
Durata meci: 1h 27 min. 

In urmatorul meci, Simona Halep o va intalni miercuri pe castigatoarea celeilalte partide din Grupa Rosie, Elina Svitolina – Caroline Wozniacki.

Sursa foto: libertatea