Turneul Campionilor: Djokovic l-a invins pe Nadal, scor 6-3, 6-4

Novak Djokovic a castigat finala Turneului Campionilor, dupa ce s-a impus fara probleme in fata lui Rafael Nadal cu 6-3, 6-4.

Sarbul Novak Djokovic castiga, astfel, pentru a treia oara in cariera Turneul Campionilor, dupa editiile din 2008 si 2012.

Djokovic primeste un cec in valoare de 1,9 milioane de dolari si 1500 de puncte in clasamentul ATP. Nadal incaseaza cu 1 milion de dolari si 1000 de puncte ATP.

Pentru Djokovici, aceasta este a 17-a victorie in fata lui Nadal, in timp ce ibericul se mandreste cu 22 de succese. In finale, sarbul are 10-9. 

“Buna seara, vreau sa incep prin a-l felicita pe Rafa pentru sezonul extraordinar si pentru faptul ca este pe locul 1 in lume. Va multumesc ca aveti aceasta pasiune pentru sport, pentru a veni aici la toate meciurile de simplu si de dublu. Va multumesc pentru sprijin! Este un loc grozav pentru a termina sezonul. Cu siguranta ne vedem si la anul. Multumesc echipei mele, antrenorilor, dar si oamenilor dragi si apropiati mie. Poate credeti ca este un sport individual, dar succesul nu poate fi obtinut fara sprijinul celor din loja, care sunt alaturi de mine”, a declarat la final Novak Djokovic, citat de digisport.ro.

Foto: Facebook