Turnul de apa din Pantelimon poate fi vizitat

Turnul de apa al Postavariei Romane s-a transformat radical. Botezat acum Turnul de apa si arta din Pantelimon, acesta a fost inaugurat duminica, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, si poate fi vizitat gratuit de bucurestenii care vor sa vada orasul de la 30 de metri inaltime.

Turnul de apa si arta din Pantelimon a fost inaugurat duminica, 1 decembrie. La inaugurarea acestuia au participat peste 500 de persoane, de toate varstele.

Majoritatea celor care au venit sa vada cum arata turnul dupa amenajare, sunt locuitori ai cartierului Pantelimon, care au interpretat intr-un mod personal invitatia de pe cartile postale pe care le-au gasit in cutiile postale, spune Alma Cazacu, una dintre initiatoarele proiectului si co-fondatoare Make a Point, potrivit b365.ro

Turnul de 37 metri are doua platforme, una situata la 16 metri inaltime si cea de-a doua la 28 metri inaltime. De asemenea, cei care nu au curaj sa urce pana la ultimul nivel al turnului pentru a admira orasul de sus, se pot opri oricand pe celelalte podete situate la 2 metri, 5 metri, 6 metri, 9,5 metri, 13 metri, 16 metri, 20 metri, 23 metri si 28 metri inaltime.

sursa foto: adevarul.ro