TVR: ADRIAN SOBARU nu era in timpul programului de lucru in timpul incidentului de la Guvern

ADRIAN SOBARU, electrician iluminare filmare in cadrul Serviciului Energo-Tehnologic al Televiziunii Romane, se afla in afara programului de lucru in timpul incidentului de la Guvern in care a fost implicat, au declarat miercuri reprezentantii TVR.

“La fel ca si ceilalti angajati ai Serviciului, Adrian Sobaru are program de lucru fractionat si, conform programarii, era in timpul liber”, au spus reprezentantii TVR, potrivit Mediafax.

TVR nu a precizat daca va lua masuri in ceea ce il priveste pe ADRIAN SOBARU, avand in vedere calitatea acestuia de angajat al Televiziunii Romane.

Citeste si: Adrian Sobaru a primit un apartament de la RAPPS, cu sprijinul USL. Ponta, in 2011: Gestul lui Sobaru a dus la formarea USL

ADRIAN SOBARU a intrat miercuri cu masina intr-una din barierele de la intrarea in Palatul Victoria. Dupa ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu masina in curtea Palatului Victoria, unde a mai mers cativa zeci de metri.

Citeste si: Adrian Sobaru, retinut de Politie dupa ce a intrat cu masina in gardul Guvernului

ADRIAN SOBARU le-a strigat jandarmilor care l-au retinut: “Va place cum arata tara asta?”, dupa cum au relatat martorii incidentului.

Sobaru a fost imobilizat de jandarmi si dus la Sectia 1 de Politie pentru a fi audiat.

Sursa foto: stiri.com.ro