TVR va incepe negocierea pentru achizitia DREPTURILOR TV ale Campionatului European din 2016

Postul national de televiziune va incepe negocierile pentru achizitia drepturilor TV si a drepturilor new media complete ale Campionatului European de Fotbal din 2016 (Euro-2016).

Inceperea negocierilor in acest sens a fost aprobata pe 11 septembrie de Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv). Consiliul de Administratie al TVR va analiza oportunitatea finantarii acestui eveniment sportiv de importanta majora, in conformitate cu legislatia in domeniu.

CITESTE SI: PRELIMINARII EURO 2016: Partidele tricolorilor vor putea fi urmarite numai la TVR 1 

Si meciurile Romaniei din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 (Euro-2016) sunt difuzate in exclusivitate la TVR, incepand din 7 septembrie, dupa cum a anuntat, in luna august, Televiziunea Romana.

Pe de alta parte, pe 11 septembrie, CA al TVR a aprobat si inceperea negocierilor cu firma Playbook International din Germania pentru achizitionarea drepturilor TV exclusive si drepturile new media complete (internet, mobil etc.) ale Cupei Mondiale de Rugby din 2015, conform mandatului acordat de Comitetul Director.

CITESTE SI: FRF a anuntat lansarea noului IMN al echipei nationale si suporterilor. VIDEO 

Sursa foto: realitatea.net