U CLUJ – STEAUA 0-1 (0-1) / STEAUA ESTE CAMPIOANA ROMANIEI. ROS-ALBASTRII AU CUCERIT TITLUL 25. GALERIE FOTO

STEAUA a castigat joi seara TITLUL 25 din istorie dupa ce s-a impus, 1-0, la Cluj, pe terenul celor de la Universitatea, in etapa 31 din LIGA I.

STEAUA BUCURESTI este CAMPIOANA ROMANIEI pentru a 25-a oara in istorie. Formatia din Ghencea si-a asigurat matematic TITLUL 25 cu 3 etape inainte de finalul campionatului dupa cele trei puncte obtinute in deplasarea de la U CLUJ.

STEAUA s-a impus la limita, cu 1-0, insa pentru formatia din Ghencea a fost suficient pentru a castiga TITLUL cu numarul 25 din istorie, record national. Ros-albastrii au castigat cele trei puncte gratie reusitei lui Prepelita din minutul 45, venita in urma unui corner.

 

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF a dezvaluit cand va pleca de la STEAUA

Astfel, pentru STEAUA urmeaza trei etape in care grija castigarii TITLULUI nu mai apasa pe umerii jucatorilor, insa stelistii vor ramane concentrati deoarece pe 23 mai urmeaza sa dispute finala Cupei Romaniei, contra Astrei Giurgiu, meci care poate aduce eventul in Ghencea.

Citeste si: U CLUJ – STEAUA 0-1 LIVE TEXT / Prepelita aduce TITLUL 25 

Este pentru a treia oara dupa Revolutie cand STEAUA castiga cel putin doua titluri consecutive, fiind singura echipa din Romania care a reusit acest lucru din 1989 pana in prezent. 

 

Sursa foto: prosport.ro