U CLUJ – STEAUA 0-1 LIVE TEXT / Prepelita aduce TITLUL 25

FINAL DE MECI LA CLUJ. STEAUA CASTIGA LA LIMITA, 1-0, INSA SUFICIENT PENTRU A SE INCORONA CU TITLUL 25 DIN ISTORIE. DE ACUM SE POATE SPUNE OFICIAL CA STEAUA ESTE CAMPIOANA ROMANIEI PENTRU A DOUA OARA CONSECUTIV.

Min.90+3: Tarnacop vede cartonasul rosu dupa ce il loveste cu cotul pe Adi Popa.

Min.90: Trei minute de prelungire.

Min.89: Alex Chipciu trimite peste poarta din sase metri.

Min.87: Lemnaru trece pe langa egalare.

Min.85: Keseru isi trece si el in cont o ratare. Stelistul a scapat singur spre poarta, dar a intarziat sutul si a fost deposedat

Min.81: Schimbare Steaua: Keseru intra in locul lui Tanase.

Min.77: Tarnacop centreaza din lovitura libera, Szukala este atent si respinge cu capul

Min.71: Un suporter al celor de la U CLUJ a intrat pe teren si a incercat sa il loveasca pe Varela, care se pregatea sa execute o lovitura de la margine. A fost evacuat in cele din urma de oamenii de ordine.

Min.70: Schimbare la Steaua. Iancu ii ia locul lui Sanmartean

Min.66: Tatarusanu apara senzational in fata lui Borza si mentine Steaua in avantaj.

Min.60: Ocazie foarte mare pentru Steaua. Pasa printre pentru Latovlevici, care a ramas singur cu portarul si a tras cu stangul din unghi, dar Veselovsky a respins

Min.56 BARA U CLUJ! Un balon inaltat peste defensiva Stelei care pe transversala portii lui Tatarusanu.

Min.55 Schimbare U: Borza intra in locul lui Max Nicu.

Min.51: Adi Popa centreaza, iar Ninu se opune prin alunecare, dar atinge mingea cu mana. Stelistii cer penalty, insa nu se acorda decat corner

Min.47: Gafa in defensiva gazdelor, insa Chipciu nu poate profita.

Min.46. A inceput repriza secunda. 45 de minute ii despart pe stelisti de al doilea titlu consecutiv in LIGA I.

Min.45+1: GOL STEAUA. Prepelita marcheaza cu capul, de la sase metri, in urma unui corner. In acest moment, STEAUA este CAMPIOANA.

Min.45: De la margine se arata un minut de prelungire.

Min.41: Cristocea trimite foarte bine în careu, Abrudan comite fault în atac

Min.38: Latovlevici primeste cartonas galben dupa un contact cu Lemnaru

Min.37: Boutadjine intra in careu si centreaza, dar stelistii blocheaza

Min.35: Corner pentru Steaua, executat bine in careu de Sanmartean. Apararea clujeana balbaiei balonul, dar scapa in cele din urma fara gol.

Min.30: Chipciu patrunde bine spre poarta clujenilor, dar este blocat in ultimul moment din drumul spre gol.

Min.27: Alex Chipciu trage de la distanta, dar mingea se duce pe langa poarta.

Min.25: Steaua a reusit sa inscrie prin Sanmartean, insa mijlocasul campioanei se afla in offside.

Min.20: Lemnaru intra in careul Stelei din partea dreapta, este deposedat si cere penalty. Marius Avram nu este de acord

Min.14: Suporterii Stelei, aproximativ 200, au intrat in sectorul destinat oaspetilor. Imediat au aprins mai multe torte.

Min.12: Lovitura de colt pentru Steaua. Sanmartean bate la prima bara, Lungu respinge cu capul

Min.10: Bucsa urmareste o minge deviata, dar centreaza slab si Tatarusanu retine

Min.6: Lemnaru incearca sa il surprinda cu un sut de la 20 de metri pe Tatarusanu. Balonul ocoleste de putin vinclul portii steliste.

Min.4: Atmosfera incendiara la Cluj. Suporterii gazda canta la unison, iar in peluza au fost aprinse mai multe torte si fumigene.

Min.2: Tanase ii centreaza in careu lui Sinmartean, care e blocat de un jucator clujean

Min.1: A inceput partida. Primul atac apartine clujenilor

UPDATE ora 21:20 – In tribune vor fi aproximativ 17.000 de spectatori, desi organizatorii se asteptau la minim 20.000.

UPDATE ora 21:15 – Site-ul napocanews.ro anunta ca pompierii au udat din abundenta pista de atletism a stadionului in dreptul galeriei celor de la “U” Cluj pentru a limita distrugerile pe care le pot provoca tortele pe care fanii le arunca din tribuna.

UPDATE ora 21:05 – U Cluj: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Abrudan, Tirnacop – Bucsa, Lungu – Boutadjine, Cristocea, M. Nicu – Lemnaru; Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici –  Pintilii, Prepelita – Ad. Popa, Sanmartean, Tanase – Chipciu

STEAUA BUCURESTI joaca in aceasta seara cu TITLUL 25 pe masa, o victorie la CLUJ, contra celor de la UNIVERSITATEA, asigurandu-le ros-albastrilor matematic medaliile de campioni.

UNIVERSITATEA CLUJ-STEAUA este partida in care actualii campionii ai Romaniei sunt la doar 90 de minute distanta de un nou TITLU de CAMPIOANA, al 25-lea din istoria trupei ros-albastre. Echipa din Ghencea  mai are nevoie de numai 3 puncte pentru a castiga cel de-al doilea titlu consecutiv in mandatul lui Laurentiu Reghecampf, singura posibilitate prin care “militarii” mai pot scapa printre degete trofeul fiind sa obtina maximum un punct in ultimele patru meciuri.

Citeste si: ANTAL, cale libera spre STEAUA! Ros-albastrii vor sa prelungeasca si imprumutul lui PIOVACCARI 

Astfel, va fi pentru a treia oara dupa Revolutie cand STEAUA castiga cel putin doua titluri consecutive, fiind singura echipa din Romania care a reusit acest lucru din 1989 pana in prezent.

Citeste si: GALERIE FOTO EXCLUSIVA. STEAUA la 28 de ani distanta de la succesul numit SEVILLA 

De cealalta parte, cei de la U CLUJ se asteapta la o audienta mare in tribunele stadionului, organizatorii mizand pe 20.000 de oameni care sa ii ajute in tentative de a se salva de la retrogradare. Max Nicu, mijlocasul venit din Germania, dar si Mihai Teha, antrenorul clujenilor fiind optimisti ca echipa poate obtine trei puncte, similar cu salvarea de la retrogradare in acest sezon.