U CLUJ – STEAUA, ora 21:30, DIGISPORT1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / La 90 de minute distanta de TITLUL 25

STEAUA BUCURESTI joaca diseara impotriva celor de la UNIVERSITATEA CLUJ, in deplasare, o partida ce ii poate adduce matematic TITLUL 25.

STEAUA joaca de la 21:30, pe Cluj Arena, cu UNIVERSITATEA, fiind la doar 90 de minute distanta de un nou TITLU de CAMPIOANA, al 25-lea din istoria trupei ros-albastre. Echipa din Ghencea  mai are nevoie de numai 3 puncte pentru a castiga cel de-al doilea titlu consecutiv in mandatul lui Laurentiu Reghecampf, singura posibilitate prin care “militarii” mai pot scapa printre degete trofeul fiind sa obtina maximum un punct in ultimele patru meciuri.

 Astfel, va fi pentru a treia oara dupa Revolutie cand STEAUA castiga cel putin doua titluri consecutive, fiind singura echipa din Romania care a reusit acest lucru din 1989 pana in prezent.

Citeste si: GALERIE FOTO EXCLUSIVA. STEAUA la 28 de ani distanta de la succesul numit SEVILLA 

O intamplare interesanta a avut loc ieri, pe aeroportul din Cluj, la aterizarea Stelei in Ardeal. Un copil de 6 ani i-a convins pe stelisti sa pozeze cu un banner ce anunta titlul 25. Copilul a desfasurat banner-ul, ajutat de tatal sau, in momentul in care stelistii au aparut pe aeroport si s-a ales cu fotografia vietii.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF a dezvaluit cand va pleca de la STEAUA 

De cealalta parte, cei de la U CLUJ se asteapta la o audienta mare in tribunele stadionului, organizatorii mizand pe 20.000 de oameni care sa ii ajute in tentative de a se salva de la retrogradare. Max Nicu, mijlocasul venit din Germania, dar si Mihai Teha, antrenorul clujenilor fiind optimisti ca echipa poate obtine trei puncte, similar cu salvarea de la retrogradare in acest sezon.

Echipele probabile:

U Cluj: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Abrudan, Gercaliu – Bucşa, Cristocea – Kovacs, Boutadjine, M. Nicu – Lemnaru

Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Sanmartean – Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tanase – Chipciu

Sursa foto:  radiocluj.ro