UBER sustinut in STRADA! MITING de SUSTINERE in PIATA VICTORIEI din CAPITALA

Manifestatia anti-Uber de miercuri organizata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) scoate sustinatorii companiei in strada. Cei care vor sa participe la mitingul de sustinere a Uber sunt asteptati joi, la ora 17:00, in Piata Victoriei din Bucuresti, se arata pe pagina de eveniment a manifestatiei intitulata “Sustinem UBER. Sustinem libertatea de a alege”.

Organizatorii mitingului acuza taximetristii ca incearca sa opreasca alte servicii precum UBER, pentru a ramane doar ei, si afirma ca cetatenii au dreptul de a alege modul in care vor sa se deplaseze.

“#Sustinem#UBER Sustinem dreptul cetateanului de a alege modul in care se deplaseaza. Daca vrea sa mearga cu taxiul sa o poata face. Daca vrea sa mearga cu UBER sa o faca. Daca vrea Black Taxi. Sa mearga. Zilele astea taximetristii incearca sa opreasca alte servicii precum UBER ca sa ramana doar ei. Actiuni comuniste precum obligatia de a merge doar cu taxiul nu mai isi au locul in Romania de astazi. Daca crezi in libertate, daca iti place Uber sau alte servicii alternative, sustine ceea ce crezi, nu fi indiferent”, arata organizatorii evenimentului.

Transportatorii si taximetristii care fac parte din Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) au organizat, miercuri, un protest in fata sediului Guvernului la adresa a ceea ce ei numesc pirateria de pe piata, desfasurata in special prin cadrul platformei Uber. (DETALII AICI)

Sursa foto: cuget liber