„Ucigaşul de taximetrişti”, unul dintre cei mai temuţi criminali în serie, eliberat din închisoare

Ucigașul de taximetriști, unul dintre cei mai mari criminali în serie din istoria recentă a Indiei, a fost capturat cu greutate, la scurt timp după eliberarea sa condiționată, informează CNN.

Deyender Sharma este în centrul unui caz demn de un film, unde cel mai mare criminal în serie din istoria recentă a ţării, „ucigaşul de taximetrişti”, a fost prins în urma a 6 luni de căutări disperate, după ce fusese eliberat condiţionat, în ciuda condamnării pe viaţă pe care o primise în 2004.

Deyender Sharma, care a recunoscut că a ucis peste 50 de şoferi de taxi (dintr-un total de peste 100 de victime) şi le-a aruncat cadavrele într-un canal plin de crocodili, a fost eliberat condiţionat după 16 ani de închisoare. După şase luni de căutări, ucigaşul în vârstă de 62 de ani a fost găsit în capitala ţării, Delhi, şi se căsătorise cu o văduvă încercând, spune el, să-şi refacă viaţa.

Bărbatul, fost director al unei mici clinici medicale, le-a dezvăluit oamenilor legii că a început să ucidă după ce şi-a pierdut toţi banii într-o escrocherie. Motivul pentru care omora şoferi de taxi era pur financiar: le vindea apoi organele pe piaţa neagră a transplanturilor pentru mii de dolari. Restul cadavrului îl arunca într-un canal plin cu crocodili. Ar fi obţinut astfel, în urma fiecărei crime, între 7.000 şi 10.000 de dolari. Sharma se va întoarce acum după gratii pentru încălcarea condiţiilor eliberării condiţionate.

Sursa foto: CNN