UCISA pentru ca s-a casatorit din dragoste

O FEMEIE INSARCINATA a fost UCISA PRIN LAPIDARE de membrii familiei sale pentru ca s-a casatorit din dragoste.

O pakistaneza insarcinata in trei luni a fost UCISA PRIN LAPIDARE marti, de catre membrii propriei sale familii, care se opuneau casatoriei sale cu un barbat pe care il iubea, scrie AFP. Farzana Iqbal, 25 de ani, s-a casatorit recent, din dragoste, si a sfidat astfel familia sa, intr-o tara in care casatoriile fortate reprezinta norma.

Furioasa, familia a depus plangere pentru “rapire” impotriva barbatului. Tanara urma sa se prezinta marti la Tribunalul din Lahore (est) pentru a le spune “judecatorilor ca s-a casatorit din dragoste”, potrivit avocatului sau Rao Mohammad Kharal, scrie hotnews.ro. Dar tanara Farzana nu a mai putut depune marturie, deoarece treizeci dintre membrii familiei sale au atacat-o imediat ce a ajuns in fata tribunalului, situat in centrul orasului cu zece milioane de locuitori, potrivit politiei.

Citeste si: Barbatul retinut in cazul ROMANCEI CRUCIFICATE din Italia si-a marturisit CRIMA

“Fratele sau a inceput prin a deschide focul asupra sa, cu pusca, dar a ratat tinta”, a declarat pentru AFP un inalt oficial al politiei din Rana Ahtar. “Farzana a luat-o la fuga, dar a cazut. Membrii propriei sale familii au inconjurat-o si au lovit-o pana au omorat-o cu caramizi”, a adaugat el.

Citeste si: Craiova: O FEMEIE a fost OMORATA in propria casa

La cererea sotului, pentru care Farzana era a doua sotie, politia din Lahore a formulat acuzatii fata de membrii familiei tinerei.