UCRAINA: ACCIDENT soldat cu MOARTEA a 12 MILITARI si RANIREA altor 18

UCRAINA: Armata ucraineana sustine ca separatistii prorusi au atacat trupe guvernamentale

ACCIDENT UCRAINA. Doisprezece SOLDATI ucraineni au MURIT si alti 18 au fost RANITI, luni seara, intr-o coliziune produsa intre un autobuz si vehicule militare in estul rebel al Ucrainei, a anuntat Garda nationala ucraineana intr-un comunicat.

ACCIDENT UCRAINA. “La 5 ianuarie, in timpul unei rotatii a voluntarilor si soldatilor Garzii nationale ucrainene (…), mai multe vehicule militare au intrat in coliziune cu un autobuz”, afirma comunicatul.

CITESTE SI: UCRAINA: Situatia se DETERIOREAZA in regiunea DONBAS 

ACCIDENT UCRAINA. “COLIZIUNEA a fost provocata de conditiile meteorologice nefavorabile (…). Doisprezece soldati au fost ucisi si alti 18 au fost raniti” si spitalizati in orasul Artemivsk (regiunea Donetk), precizeaza acesta.

ACCIDENT UCRAINA. O comisie formata din anchetatori militari, responsabili ai politiei rutiere si Garzii nationale ucrainene a fost trimisa la fata locului, potrivit sursei citate. Dupa ce a pierdut peninsula Crimeea, alipita in martie de Rusia, Ucraina lupta de aproape noua luni impotriva unei rebeliuni separatiste proruse in estul tarii, un conflict soldat cu peste 4.700 de morti.

CITESTE SI: UCRAINA: Rusia trimite un NOU CONVOI UMANITAR in estul tarii 

Sursa foto: newscom.ua