Ucraina: Barack Obama AMENINTA Rusia cu “costuri” suplimentare

Presedintele Statelor Unite, BARACK OBAMA, a afirmat marti, in cursul unei conversatii telefonice cu premierul olandez Mark Rutte, ca Rusia se va confrunta cu “COSTURI” SUPLIMENTARE daca va continua strategia de destabilizare in Ucraina.

“Rusia va suporta COSTURI SUPLIMENTARE daca va continua sa-i sprijine pe separatistii violenti si nu va pune capat actiunii de destabilizare in Ucraina”, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat.

Citeste si: TRAGEDIE UCRAINA: SUA – ZBORUL MH17, PROBABIL DOBORAT DIN GRESEALA DE SEPARATISTI SLAB PREGATITI

Potrivit unor oficiali americani de rang inalt din domeniul securitatii, aparatul probabil a fost doborat “din eroare” de catre separatisti prorusi slab pregatiti.

Washingtonul a anuntat in urma cu o saptamana noi SANCTIUNI economice impotriva Moscovei, vizand, in special, Rosneft si Gazprombank.

Cei doi lideri si-au exprimat “ingrijorarile” in legatura cu elemente care dovedesc ca Rusia “continua sa trimita arme si combatanti” in Ucraina.

Marti, OBAMA s-a dus la Ambasada Olandei la Washington pentru a aduce omagii victimelor olandeze ale prabusirii avionului malaysian in estul Ucrainei.

“Avem inima franta”, a declarat BARACK OBAMA, dupa ce a semnat in cartea de condoleante, exprimandu-si solidaritatea cu olandezii “in numele poporului american”.

Citeste si: TRAGEDIE UCRAINA: CUTIILE NEGRE ALE AVIONULUI AU FOST PREDATE OLANDEI

Olanda a decretat doliu national pentru miercuri, cand vor fi aduse in tara primele corpuri ale celor 298 de persoane decedate in urma catastrofei aviatice din estul Ucrainei.

Sursa foto: puterea.ro