UCRAINA: LUPTE DE STRADA la ODESSA. Cel putin 39 de MORTI si ZECI DE RANITI. VIDEO – UPDATE

UPDATE ORA 22:20 – Politia din Odessa a anuntat ca 38 de oameni si-au pierdut viata in urma incendierii „Casei Sindicatelor” din oras. Activistii ucraineni au incendiat mai multe corturi ale separatistilor prorusi, iar acestia s-au baricadat in cladirea Sindicatelor in care a izbucnit un incendiu.

Cel putin un om A MURIT la ODESSA, iar alte cateva zeci au fost RANITI in timpul ciocnirilor dintre pro-rusi si pro-ucraineni care au avut loc astazi.

Situatia din UCRAINA devine tot mai tensionata, zeci de personae fiind RANITE astazi, iar una OMORATA la ODESSA in ciocnirile care au avut loc intre sustinatorii unitatii Ucrainei si militantii pro-rusi, inarmati cu bate, relateaza AFP si Russia Today.

Citeste si: RUSIA cere reuniune de urgenta a CONSILIULUI DE SECURITATE A ONU 

Politia a anuntat intr-un comunicat ca protestatarii au aruncat cocktailuri Molotov, pietre de caldaram si explozibili, iar barbatul care a murit a fost impuscat in piept si a murit inainte ca ambulanta sa ajunga la el.

Citeste si: UCRAINA: Elicopterele au deschis focul asupra unor civili din Slaviansk. Rusia considera ca OPERATIUNEA MILITARA duce tara spre CATASTROFA 

Sute de militanti pro-rusi poarta caschete si au bate cu care au atacat un miting al pro-ucrainenilor, in numar de circa 1.500, in centrul orasului. 

 

Sursa foto:stiripesurse.ro

Sursa foto: youtube.com