UCRAINA: Separatistii au DOBORAT doua avioane MILITARE in estul tarii

Doua AVIOANE MILITARE au fost DOBORATE de REBELII PRORUSI in estul Ucrainei, informeaza armata ucraineana, potrivit AFP.

Cele doua AVIOANE de tip SU-25 au fost DOBORATE deasupra regiunii Saur Mogila, o zona inalta din Donetk, in apropiere de localitatea Snijne, a precizat purtatorul de cuvant militar, Oleksii Dmitraskivski.

Citeste si: TRAGEDIE UCRAINA: CUTIILE NEGRE ALE AVIONULUI AU FOST PREDATE OLANDEI

Cele doua AVIOANE au fost DOBORATE la aproximativ 25 de kilometri distanta de locul unde s-a prabusit zborul MH17, atins, joi, de o racheta trasa dintr-o zona controlata de catre REBELII PRORUSI, precizeaza aceeasi sursa. Deocamdata nu se cunoaste soarta pilotilor, a mai spus Oleksii Dmitraskivski.

Aceasta informatie vine la numai sase zile de la PRABUSIREA, joi, a unui avion de linie malaysian cu 298 de persoane la bord, DOBORAT de o racheta in zona controlata de rebelii prorusi din estul Ucrainei.

TRAGEDIE UCRAINA: SUA – ZBORUL MH17, PROBABIL DOBORAT DIN GRESEALA DE SEPARATISTI SLAB PREGATITI

Alt purtator de cuvant militar, Vladislav Seleznev, a anuntat, ulterior, ca “in pofida dispozitivelor termice lansate de catre piloti, AVIOANELE au fost atinse de catre rachete de tip sol-aer trase de catre REBELI intr-o zona din apropiere de satul Dmitrivka, in regiunea Donetk, dar apropiata totodata de Lugansk si regiunea rusa Rostov.

Sursa foto: realitatea.net