Ucrainencele declanseaza un boicot sexual impotriva rusilor

Anexarea Crimeei la Federatia Rusa duce la forme inedite de protest.

Astfel, in Ucraina a inceput in aceasta saptamana un boicot sexual care atrage atentia ulitizatorilor de internet din Rusia. Femeile din Ucraina au organizat o noua campanie numita ”Nu o da unui rus”, acesta fiind un embargo sexual impotriva barbatilor ruşi, scrie kyivpost.com, citat de realitatea.net.

Citeste si: Citeste si: Barack Obama a ajuns in Olanda acolo unde va participa la summit-urile legate de securitatea nucleara si Ucraina

Boicotul sexual are deja propria linie de tricouri, toate purtand logo-ul oficial: ”doua maini impreunate care creeaza o forma de vagin”. De asemenea, pe tricouri apare si sloganul “Nu o da unui rus!”, urmat de un vers din poezia Caterina a scriitorului ucrainian Taras Şevcenko.

Actiunea se alatura unei campanii mai ample de boicotare a produselor de larg consum din Rusia, in cadrul careia au fost instalate si panouri pe marginea unor autostrazi din Ucraina.

Ideea boicotului sexual a aparut cu mai bine de 2.000 de ani in urma, primele actiuni de acest gen fiind mentionate in piesele de teatru din Grecia Antica.

O imagine cu doua femei care poarta tricoul cu mesajul campaniei a devenit deja virala printre rusii care utilizeaza internetul.

Sursa foto: realitatea.net