UDREA: Anumiti LIDERI POLITICI sunt protejati! Unora nu li se fac DOSARE PENALE, altora pe BANDA RULANTA

ELENA UDREA a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii “Ultimul Cuvant”, de la postul B1 TV, ca anumiti LIDERI de PARTID sunt protejati de clasa politica.

ELENA UDREA a explicat ca a ajuns la aceasta concluzie dupa dosarele pe BANDA RULANTA care i s-au deschis, in timp ce alti politicieni cu denunturi publice nu au fost nici macar chemati sa dea vreo explicatie.

CITESTE SI: ELENA UDREA DESPRE DOSARUL MICROSOFT: AU FOST ARESTATI PATRU FRAIERI! JUSTITIA SE FACE CU TINTE

ELENA UDREA a evitat insa sa dea si niste exemple concrete pentru a nu se certa cu colegii, dupa cum sublinieaza, insa este convins ca unii sunt adevarate tinte pentru organele de ancheta.

“Fie pentru ca nu este timp, fie exista o strategie, este clar ca unora nu li se fac DOSARE PENALE, iar alora li se fac pe BANDA RULANTA. Poate vine si timpul lor, dar daca ne uitam, exista partide protejate, exista LIDERI PROTEJATI in acest moment. Ia uitati-va cine nu are niciun. Orice ar fi, oricate denunturi sunt, niciun dosar penal! Altii nici macar nu sunt chemati sa fie intrebati: ce zici de denuntul asta? Zice unu ca ti-a adus nu stiu cate milioane la partid”, a afirmat ELENA UDREA.

CITESTE SI: ELENA UDREA: ESTE UMILITOR SA LEGALIZEZI SPAGA PENTRU MEDICI

Sursa foto: adevarul