UDREA: Ar fi PENIBIL sa asteptam ca TRAIAN BASESCU sa salveze PMP

Presedintele PMP ELENA UDREA a declarat, luni, ca nu va mai candida pentru sefia partidului, la Congresul din 8 februarie si va ramane simplu membru si ca TRAIAN BASESCU nu se va mai inscrie in PMP, ea aratand ca le-a spus colegilor ca “este putin penibil sa astepte ca BASESCUsa salveze partidul”.

ELENA UDREA a facut aceasta precizare dupa sedinta Consiliului National al PMP, care a stabilit ca data Congresului partidului sa fie pe 8 februarie, cand va fi aleasa o noua echipa de conducere. “Raman in PMP, dar nu mai candidez (la sedia partidului – n.r.). Raman ca simplu membru. Sunt deputat in PMP, raman deputat in PMP si voi avea acelasi rol de a sustine proiectele partidului”, a precizat ELENA UDREA intr-o conferinta de presa.

Ea a fost intrebata daca TRAIAN BASESCU mai vine in PMP, UDREA precizand ca le-a spus colegilor din partid ca nu trebuie sa astepte sa-i salveze TRAIAN BASESCU, ci partidul trebuie “sa munceasca” si sa devina principala formatiune politica de opozitie. Intrebata daca BASESCU mai vine in PMP UDREA a raspuns: “Nu cred ca pot raspunde eu mai bine decat a raspuns domnul presedinte, nu se va inscrie in PMP, insa sunt convinsa ca ramane alaturi de acest proiect pe care chiar dansul l-a initiat”.

CITESTE SI: ELENA UDREA a facut o PREVIZIUNE SUMBRA: Se poate ajunge la CRIZA SOCIALA 

De asemenea ELENA UDREA a vorbit si despre rolul lui TRAIAN BASESCU in societate , avand in vedere experienta politica a acestuia, ea aratand ca de aceasta experienta ar trebui sa profite intreaga societate.

“Nu cred ca incape Traian Basescu intr-un partid politic, nu numai in PMP, in niciunul. Cred ca la experienta pe care o are, la statutul pe care Traian Basescu l-a castigat, cel mai important om politic in momentul acesta, cred ca de experienta dansului trebuie sa profite intreaga societate si daca are nevoie pentru un instrument politic pentru a pune in practica multele din reforme, PMP ii este alaturi”, a explicat Udrea.

Ea a aratat ca le-a spus colegilor din PMP ca “este putin penibil sa astepte ca fostul presedinte TRAIAN BASESCU sa salveze partidul”.

“Eu le-am spus colegilor care se uita la dumneavoastra la presa si nu mai gandesc cu mintea lor, gandesc cu mintea dumneavoastra, ca, daca noi ca partid asteptam sa ne salveze presedintele si pana atunci stam asa si ne uitam la ce se intampla, cu siguranta ca nu suntem pe drumul cel bun. Suntem oameni care facem politica, presedintele ne este partener dar acum, chiar sa astepti tot TRAIAN BASESCU sa te salveze ca om politic, sa vina in partid sa te faci parlamentar, primar, consilier, cred ca este putin penibil, pentru niste oameni care se vor politicieni. Eu cred ca parteneriatul cu presedintele va fi de mare folos PMP, dar de aici si pana la a astepta toti, anesteziati, sa vina presedintele ca, daca nu, nu facem nimic, este cale lunga”, a adaugat ELENA UDREA.

Presedintele PMP ELENA UDREA a anuntat inainte de scrutinul prezidential ca fostul presedinte va fi prezent in 22 decembrie, in prima zi dupa finalizarea mandatului sau, la sediul PMP, unde i se va amenaja un birou, BASESCU dorind ca acest cadru sa fie suficient de incapator si pentru decorarea cu tablouri.

CITESTE SI: ELENA UDREA a dezvaluit cum va decurge colaborarea PMP cu TRAIAN BASESCU 

Ea anunta ca TRAIAN BASESCU se va inscrie in PMP a doua zi dupa ce nu va mai fi seful statului, precizand ca singura functie de conducere pe care ar putea sa o aiba TRAIAN BASESCU in PMP ar fi cea de presedinte al partidului, pentru ca ”nu-si imagineaza ca actualul sef al statului sa vina ca secretar general sau ca vicepresedinte”.

In octombrie, TRAIAN BASESCU a declarat ca PMP va avea un Congres dupa alegerile prezidentiale, dar nu cu el candidat la sefia acestei formatiuni. ”Va fi un congres la PMP, dar nu cum mine candidat la presedintia partidului”, a spus BASESCU la Adevarul Live, adaugand ca este nevoie de ”un alt fel de partid, care sa nu aiba agatate compromisuri urate”.

Sursa foto: facebook / elena udrea