Udrea ar putea fi exclusa din PDL. Vezi aici motivul

Deputatul PDL, Elena Udrea, risca excluderea din PDL. Surse politice sustin ca Elena Udrea va fi exclusa din Partidul Democrat Liberal, decizia urmand a fi luata in urmatoarea perioada.

Se pare ca cei din conducerea PDL ar fi fost deranjati de interventia de aseara a Elenei Udrea la postul Realitatea TV, in cadrul careia a adus laude repetate la adresa proaspat-infiintatului partid Miscarea Populara.

Mai mult, Elena Udrea nu a exclus ca ar putea pleca in Partidul Miscarea Populara impreuna cu o parte din sustinatorii din PDL. Decizia de excludere a E|lenei Udrea din PDL poate fi luata de Biroul Permanent National.

Vezi aici ce il deranjeaza pe Vasile Blaga la Elena Udrea

Udrea a avut mai multe dispute cu presedintele PDL, Vasile Blaga. Recent, Blaga s-a aratat deranjat de remarcile facute de blonda la adresa sa si a declarat ca ar prefera ca Elena Udrea sa fie mai mult colega de partid si mai putin analist politic sau sa joace rolul “mamei Omida”. Elena Udrea i-a replicat liderului democrat liberal spunand ca si ea ar dori ca acesta sa nu joace rolul lui “Iosefini”.

Referindu-se la Elena Udrea, Blaga a spus, intr-o conferinta de presa, ca, daca cineva nu se regaseste in partid, atunci ar trebui “sa se decida”.

“As prefera ca doamna Udrea sa fie mai mult colega de partid cu noi si mai putin analist politic sau sa joace rolul mamei Omida, da in bobi si intr-o zi Antonescu (pentru prezidentiale – n.r.), intr-o zi domnul Boc care declara de la Cluj ca nu-l intereseaza, si asa mai departe. Pana la urma, daca ne respectam partidul, si inca suntem membri ai acestui partid, trebuie sa-i respectam deciziile. Ori, cand 140.000 de oameni aproape au votat, punctul lor de vedere trebuie respectat de catre toti membrii partidului, incepand cu presedintele partidului, iar eu nu am comentat niciodata deciziile colegilor mei, mai ales daca le-am luat de comun acord”, a precizat Vasile Blaga.