Udrea, atac la Ponta: Isi permite sa spuna ca sub regimul lui, un presedinte face dosare penale

elena_udrea

Deputatul PDL Elena Udrea s-a aratat foarte deranjata de declaratiile facute, vineri, de premierul Victor Ponta, referitoare la gestul presedintelui Traian Basescu, care i-a cerut medicului Serban Bradisteanu sa plece in Turcia, dupa ce in prealabil “i-a facut cateva dosare penale”.

Udrea a catalogat declaratiile premierului ca fiind inacceptabile si i-a cerut acestuia demisia, foarte contrariata de faptul ca Ponta “isi permite sa spuna ca sub regimul lui, un presedinte face dosare penale”.

“Victor Ponta nu intelege ca este prim-ministrul Romaniei – In Romania oricine poate ajunge prim ministru si e cea mai buna dovada. Faptul ca tu, premier al unei tari europene, spui ca presedintele se ocupa cu dosare penale, este inadmisibil. Ar fi trebuit sa-si dea demisia pe loc! Nu realizeaza din ce postura vorbeste. (,,,) Isi permite sa spuna ca in tara lui, sub regimul lui, un presedinte face dosare penale”, a mai completat deputatul PDL”, a declarat Udrea, la B1 TV. 

In prealabil, Elena Udrea declarase tot vineri, pentru Mediafax, ca premierul este “incompetent si sinistru” prin declaratiile sale potrivit carora, in Romania, dosarele se fac la comanda politica.

“Nu poti fi premierul Romaniei si sa spui ca dosarele in Romania se fac la comanda politica. Daca lucurile stau asa, atunci esti un incompetent sinistru si trebuie sa pleci! Daca lucurile nu sunt asa, atunci esti un iresponsabil care dinamiteaza imaginea Romaniei si increderea in statul de drept”.

Foto: dcnews.ro