UDREA: Cautiune de 5 milioane de lei, desi am toate bunurile sechestrate. Am primit o alta citatie pentru un alt dosar

ELENA UDREA a declarat la iesirea de la sediul DNA, dupa mai bine de 6 ore de audieri, unde a dat declaratii in noul dosar in care e acuzata Ea spunea ca este acuzata de complicitate la abuz in serviciu, informeaza B1 TV.

“Am dat declaratii lamuritoare, am spus mai mult decat stiau procurorii, am dat indicii concrete cu privire la modul in care banii au ajuns la partid si cum au fost cheltuiti. Am spus lucuri pe care procurorii nu le stiau si ca sa vedeti ca nu sunt paranoica, mi s-a amanat alta citasie pentru un alt dosar. Cred ca la DNA trebuie sa se infiinteze sectia de urmarire penala pe numele Elenei UDREA”, a declarat aceasta.

CITESTE SI: UDREA va fi cercetata sub control judiciar pe cautiune. Suma stabilita este de 5 milioane de lei

Aceasta mai precizat ca se simte persecutata si ca va sesiza ambasadele si institutiile internationale pentru drepturile omului, deoarece pe numele sau s-a dispus masura controlului judiciar pe cautiune, in valoare de 5 milioane de lei, desi tot DNA i-a pus sechestru pe toate bunurile.

CITESTE SI: ATANASIU: Nimeni nu o putea SALVA pe ELENA UDREA IN PARLAMENT decat PSD

“In acest dosar s-a dispus masura controlului judiciar pe cautiune. Cautiune record in Romania de 5 milioane de lei, in conditiile in care tot DNA mi-a sechestrat tooate bunurile si conturile, cu obligatia sa depun aceasta cautiune in termen de 5 zile, 3 fiind in weekend. E fara precedent. Daca nu o platesc, se va cere o masura mai grea impotriva mea”, a declarat aceasta.

Sursa foto: digi24