UDREA: Daca Antonescu ajunge in turul doi la prezidentiale, pentru votul nostru sa se DEZICA de Ponta

Liderul PMP, ELENA UDREA, a declarat, sambata, la Constanta, ca formatiunea va sprijini candidatul PNL si PDL in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar daca va fi vorba despre CRIN ANTONESCU, el va trebui sa se dezica de ceea ce s-a intamplat in 2012.

Intrebata de jurnalisti daca PMP va sustine candidatul PDL si PNL in cazul in care acesta va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, UDREA a raspuns: “Da, dar depinde ce isi asuma. Daca ar ajunge domnul ANTONESCU, cel care a fost partas la lovitura de stat de acum doi ani si toata lumea se face ca a uitat ca domnul Antonescu era cel care trona la Cotroceni presedinte interimar dupa ce-l daduse afara din palat pe Traian Basescu printr-o lovitura de stat parlamentara data in trei zile, deci daca domnul ANTONESCU ajunge in turul doi ca sa obtina votul nostru macar atat trebuie sa faca, sa se dezica de ceea ce s-a intamplat in acea perioada, sa se dezica si sa regrete asocierea si parteneriatul cu Victor Ponta”.

Citeste si: ELENA UDREA S-A APUCAT DE GIMNASTICA AEROBICA. FOTO IN ARTICOL

UDREA a mentionat ca acelasi lucru trebuie sa-l faca orice candidat al PNL, nu doar Antonescu.

Pe de alta parte, ELENA UDREA a criticat decizia PDL de a fuziona cu PNL.

“Este uimitor cum aceasta conducere a PDL, care vorbea de forta partidului, pentru ca in alegerile interne in care l-am contracandidat pe Vasile Blaga, dansul spunea ca se va lupta pentru PDL pana la capat, acum, aceasta conducere alearga spre PNL si se teme ca nu cumva sa se razgandeasca liberalii sa-i absoarba”, a afirmat UDREA, potrivit Mediafax.

Ea a mai spus, referindu-se la scandalul in care este implicat fratele sefului statului, ca presedintele Traian Basescu a demonstrat ca duce lupta pentru independenta justitiei indiferent de costuri.

Udrea a mai spus ca acest scandal nu va afecta PMP.

Intrebata daca o parte din sumele de bani mentionate in acest scandal au ajuns si la Traian Basescu, UDREA a raspuns: “Niciodata. Nici in acest caz, nici in vreun caz vreodata”. 

ELENA UDREA, AGRESATA DE UN PENSIONAR IN CONSTANTA