UDREA, declaratie uluitoare: As COLABORA cu Victor Ponta

ELENA UDREA arunca bomba! Dupa ce l-a criticat non-stop, liderul PMP spune ca ar putea sa COLABOREZE cu premierul VICTOR PONTA daca va fi cazul.

“Daca in Parlament vor exista oameni de buna credinta care cred ca e momentul in Romania sa se formeze o majoritate pentru tara, se va forma o majoritate de partea noului presedinte.

Citeste si: ELENA UDREA: NU-L VOI GRATIA PE MIRCEA BASESCU DACA VOI AJUNGE PRESEDINTE

As COLABORA cu actualul premier. As putea sa COLABOREZ cu oricine, inclusiv cu PONTA daca ar fi un premier bun, dar nu este un premier bun. Eu pot sa COLABOREZ cu toti oamenii care au proiecte”, a spus ELENA UDREA la RTV, potrivit psnews.ro.

Totodata, privitor la scenariul lansat recent, privitor la o intelegere cu VICTOR PONTA, asa cum au invocat unele voci de pe scena politica, UDREA a raspuns:

“E un subiect pe care unii l-au lansat, e clar ca pleaca din zona opozitie, de la cei care au interese sa arata uite, noi suntem adevarata opozitie, de la sustinatorii dnului Iohannis.

Citeste si: FOTOGRAFIE COMPROMITATOARE CU ELENA UDREA – VEZI IMAGINEA IN ARTICOL

Eu care am avut o lupta atat de violenta, daca eu care ma lupt cu PONTA de atata timp la vedere cu cele mai puternice arme si in cel mai dur mod, sunt acuzata ca as avea o intelegere cu el, ce sa mai zic de domnnul Blaga, care nu-l critica niciodata pe PONTA?”.