UDREA, despre FIREA: A depus plangerea in calitate de sotie. INVENTEAZA

Elena UDREA o combate pe Gabriela FIREA, spunand ca aceasta a depus plangerea penala impotriva lui Basescu in calitate de sotie a primarului de Voluntari, nicidecum in calitate de senator.

Deputatul PMP  a afirmat ca senatorul PSD inventeaza in fiecare saptamana noi acuzatii privind terenul pe care fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, l-a cumparat.

„Doamna FIREA a depus plangerea in calitate de sotie a primarului de Voluntari. Bine ca n-a depus plangere pe motiv de santaj. Dupa ce a aparut ieri stirea ca a fost amendata pentru santaj, ar fi fost culmea sa vorbeasca de funie in casa spanzuratului”, a declarat Elena UDREA la postul B1 Tv.

Citeste si: GABRIELA FIREA a depus plangere pe numele lui Basescu, pentru amenintare si santaj

„Exista o comisie in care doamna Firea a intrat de bunavoie, putea sa constate ca e un demers pur politic, a intrat si incearca sa tina un scandal aprins in conditiile in care pe fond nu exista o acuzatiereala, in fiecare saptamana inventeaza alte acuzatii pentru ca celalalte nu tin”, a continuat UDREA.

Tot astazi, Firea a explicat de ce a inaintat o plangere penala impotriva lui Basescu.

“Si daca as fi avut vreo secunda dorinta sa renunt la plangerea penala, pentru ca suntem in postul mare al Pastelui, iesirea de aseara a lui Traian Basescu, afirmand ca as fi santajista de 9 ori, m-a impiedicat“, a spus senatorul PSD la Antena 3.

Citeste si: BASESCU o face PRAF pe FIREA: Ponta sa n-o ia purtator de cuvant. Femeia asta aduce GHINION!