Udrea, despre noul Cod Rutier si rovinieta: Nici un neamt nu si le-ar permite. Ponta pune taxa si pe aerul pe care il respiram?

Elena Udrea

Deputatul PDL, Elena Udrea, a condamnat prevederile din noul Cod Rutier, dar si cresterea pretului la rovinieta, afirmand ca amenzile pentru soferi au ajuns la un nivel pe care nici macar un neamt nu si l-ar permite si a facut referire si la rovinieta.

“Drumuri si autostrazi nu avem. Guvernul mareste insa amenzile pentru soferi la un nivel pe care nici macar un neamt nu si l-ar permite si aproape ca dubleaza rovinieta. Ma intreb: oare cat mai dureaza pana pune Ponta taxa si pe aerul pe care il respiram?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Proiectul noului Cod Rutier lansat in debatere publica prevedea initial amenzi foarte mari, insa ulterior, acest proiect a fost modificat in urma discutiile purtate intre ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, si conducerea PNL.

Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, in Guvern, ca proiectul noului Cod Rutier sa fie dezbatut si adoptat cat mai curand, fara a se mai incerca “sa se impace capra cu varza”.