Udrea, despre SUSPENDAREA lui Basescu: Initiativa lui Tariceanu este IRESPONSABILA si NESERIOASA

Initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de SUSPENDARE a presedintelui Basescu, este una iresponsabila, neserioasa, nici nu iau in seama aceasta initiativa, a declarat, sambata, la Targoviste, ELENA UDREA.

”Neserioasa, nedemna de un om care are a doua functie in stat, iresponsabila pentru ca suntem intr-un context international in care e un conflict cu Ucraina, avem probleme interne privind starea economiei”, a spus ELENA UDREA, intrebata de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Tariceanu de vineri privind SUSPENDAREA presedintelui.

Citeste si: ALINA GORGHIU: SUSPENDAREA PRESEDINTELUI ESTE UN DEMERS SERIOS. TARICEANU A MAI VEHICULAT IDEEA, DAR NU A FINALIZAT

Initiativa lui Tariceanu este pusa de ELENA UDREA si in contextul alegerilor prezidentiale.

”Scopul pe care Tariceanu il are este de a acoperi o nevoie de dezbatere a proiectului pe care il propune pentru tara. Si el si Ponta ar trebui sa ne spuna care sunt proiectele pe care le au pentru Romania. Sa vii cu doua luni inainte de alegeri sa vorbesti de SUSPENDARE arata cat de iresponsabil esti, cat de lipsit de continut ca si candidat la presedintie. Eu nu iau in seama demersul”, a mai spus ELENA UDREA, candidatul PMP la presedintie.

Acesta a precizat ca nu este in vizita in precampanie la Targoviste, a venit, sambata, la Zilele Cetatii Targoviste.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: SUSPENDAREA LUI TRAIAN BASESCU LA FINAL DE MANDAT ESTE “O ABERATIE, UN NON-SENS”

”Nu este o vizita de precampanie, am venit pentru Zilele Cetatii Targoviste, pentru ca sunt cetatean de onoare al municipiului Targoviste. Si am primit acest titlu pentru proiectele importante care au fost facute in localitate cand eram ministru”, a mai spus ELENA UDREA.

Sursa foto: psnews.ro