UDREA, dezvaluiri in fata sediului DNA: PREDOIU si BOC sunt implicati in dosarul GALA BUTE

ELENA UDREA s-a prezentat, luni dupa amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru o noua audiere. Fostul lider al Partidului Miscarea Populara a declarat jurnalistilor prezenti ca EMIL BOC, primarul Clujului, si CATALIN PREDOIU, candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, sunt implicati in DOSARUL GALA BUTE, dosar in care UDREA este acuzata de mai multe FAPTE de CORUPTIE.

ELENA UDREA a declarat ca a solicitat procurorilor anticoruptie audierea lui EMIL BOC si CATALIN PREDOIU. ELENA UDREA a dezvaluit jurnalistilor ca toate scandalurile din ultima vreme au la baza denunturile omului de afaceri TIBERIU URDAREANU, patronul UTI transformandu-se intr-un turnator veritabil pentru a-si salva pielea.

ELENA UDREA i-a tinut partea si lui TRAIAN BASESCU. Fostul presedinte a fost scos din cursa pentru Primaria Bucuresti dupa ce i s-a deschis un dosar de spalare de bani. Fosta sefa PMP spune ca aici este mana fostului Procuror General al Romaniei. “Domnul Nitu s-a apucat sa ceara redeschiderea dosarului lui TRAIAN BASESCU de cand era comandant de nava. Acea solicitare a fost o fortare ca sa arate cat de util este noii puteri”, a declarat, vizibil iritata, ELENA UDREA.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: adevarul