UDREA, dupa ce deputatii au dispus retinerea sa: Astept sa port catusele ca sa fie circul complet

Deputatii au decis incuviintarea urmaririi penale si retinerea ELENA UDREA, insa cererea de arestare nu a intrunit numarul de voturi necesar. ELENA UDREA a declarat ca votul alesilor a fost facut ca la rabin: unul pentru procurori si unul pentru ea.

Intrebata daca discursul ei a fost cel care i-a convins pe parlamentari sa voteze in acest mod, UDREA a raspuns ca nu au avut nevoie sa fie convinsi.

“Stiu si ei ca am dreptate. Ei au nevoie de curaj pentru a recunoaste lucrurile care se intampla. Ei se poarta asa cum e imaginea despre Parlament. Fiecare a votat cum a considerat”, a declarat UDREA.

“Nu am crezut ca se va vota a treia arestare. Ce justitie e asta? Ce pericol sunt eu daca o instanta m-a lasat in liberate? Asta e circ, nu e justitie. Imaginea justitiei are de suferit din cauza modului in care e aplicata. (…) 

CITESTE SI: ELENA UDREA poate fi URMARITA PENAL, RETINUTA, dar nu si ARESTATA. UPDATE

O sa fiu retinuta, dar nu pot fi arestata.  E strigator la cer. Nu ma duc acasa. Eu vreau sa fiu iar retinuta si sa port din nou catuse. Daca e circ, sa fie circ pana la capat. 

Au votat ca la rabin: hai sa fie una pentru procurori, una pentru UDREA.

Nu o sa contest votul. Procurorii, daca vor, ma pot cita. Va rog sa ma urmariti de maine incolo”, a mai spus ea. 

CITESTE SI: DOSAR GALA BUTE: ELENA UDREA RAMANE SUB CONTROL JUDICIAR

Elena UDREA va putea fi urmarita penal si retinuta, in conditiile in care rezultatul final al votului Camerei Deputatilor privind cererea de retinere a fost de 123 de voturi pentru si 119 impotriva, in timp ce solicitarea de arestare a fost respinsa, transmite B1 TV.

Cererea privind inceperea urmarii penale in cazul ELENA UDREA a fost aprobata, miercuri, de Camera Deputatilor, cu 193 de voturi “pentru”, 106 “impotriva”, alte sase voturi fiind anulate. 

Sursa foto: realitatea