UDREA: Exista posibilitatea ca BASESCU sa candideze la Primaria Capitalei. Ar castiga

ELENA UDREA a declarat, miercuri seara, ca, teoretic, exista posibilitatea ca fostul presedinte al Romaniei, TRAIAN BASESCU, sa candideze la Primaria Capitalei.

De asemenea, UDREA a mai declarat si ca se intalneste des cu TRAIAN BASESCU, relatiile dintre cei doi fiind aceleasi ca inainte. Intrebata daca doreste sa candideze la Primaria Capitalei, UDREA a zis ca nu ia in calcul o astfel de miscare. Aceasta si-a completat raspunsul cu o declaratie surprinzatoare despre TRAIAN BASESCU, si anume ca in cazul in care acesta ar candida la Primaria Capitalei, “ar si castiga”.

CITESTE SI: ICCJ a respins cererea ELENEI UDREA de retrimitere la DNA a dosarului “Gala Bute”

“Acum eu nu am un plan de a face politica. Nu imi trece prin cap sa candidez la Primaria Capitalei. E un scenariu la nivel de fantezie. TRAIAN BASESCU nu a luat nici o decizie referitoare la acest aspect. Teoretic exista posibilitatea sa candideze la Primaria Capitalei. BASESCU ar castiga. Avem lideri politici slabi, timorati. Daca vom avea candidati marionete asa cum am avut la presedintie, pe modelul Iohannis, personal nu vad alta solutie decat sa candideze BASESCU. Nu vad cu cine sa se compare intr-o lupta pentru Primaria Capitalei”, a declarat UDREA la RTV.

 Fosta membra PMP a mai povestit si ca s-a intalnit cu TRAIAN BASESCU marti, si ca discutiile pe care le-au avut au fost diferite, intre acestea amintind motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva guvernului Ponta.

CITESTE SI: BASESCU, ironii la adresa lui BLAGA: Vasile, mai incearca o data!

 “Ieri m-am intalnit ultima data cu TRAIAN BASESCU. Am vorbit despre motiunea de cenzura, despre o multime de alte lucruri. Ce poti sa spui despre o motiune total nepregatita? Ati vazut ca domnul BASESCU a avut si o postare pe Facebook legata de cum s-a pregatit PNL de aceasta motiune. Fostii mei colegi de la PMP erau lezati de faptul ca nimeni nu i-a intrebat daca vor sa sustina motiunea”, a declarat UDREA.

Sursa foto: ziuanews