UDREA: Facem PLANGERE PENALA impotriva lui PONTA pentru amenintare si santaj

PMP va face plangere penala impotriva premierului VICTOR PONTA pentru amenintare si santaj la adresa celor care au semnat petitia PMP legata de acciza la carburant, a declarat, duminica, ELENA UDREA, comentand astfel demersul Guvernului privind sesizarea Parchetului.

Citeste si: Corpul de Control al Guvernului a constatat ca petita PMP impotriva accizei la carburanti a fost semnata cu date false

“Domnul PONTA confunda Partidul Miscarea Populara cu PSD, crede ca daca domnul DRAGNEA si baronii locali au furat la alegeri si la referendum, partidul acesta, care este un partid de oameni tineri, face exact ce au facut ei. Ii facem PLANGERE PENALA domnului PONTA, pentru ca ameninta si santajeaza oamenii care au avut curaj sa semneze cu nume, prenume, numar de telefon, pe aceste liste impotriva accizei”, a spus UDREA.

Ea a spus ca cei de la PMP au primit telefoane de la oameni care au semnat petitia PMP si care s-au plans ca sunt verificati si ca se tem de ce li se poate intampla.

Citeste si: Klaus Iohannis: Acciza la carburanti va duce la cresterea unor preturi in lant

“Declaratia lui VICTOR PONTA este aberanta si este din categoria jocului pe care-l face, arunca o vorba si apoi noi stam sa o dezamorsam. Domnul VICTOR PONTA sa stie ca-i vom face PLANGERE PENALA pentru ca-i santajeaza, ii ameninta pe oameni. Am fost sunata ca oamenii au fost verificati la telefon daca au semnat acele liste si oamenii se tem de ceea ce li s-ar putea intampla. Unii dintre ei sunt angajati la stat, se tem ca vor fi dati afara, se tem de faptul ca vor fi controlati la firmele pe care le au, sunt oameni care in momentul acesta se tem de ce li se poate intampla pentru ca au semnat acele liste impotriva Guvernului”, a precizat UDREA.