Udrea: GEORGE MAIOR ar fi o varianta buna pentru functia de PREMIER

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

Prezidentiabilul PMP, ELENA UDREA, crede ca posibila numire a directorului SRI, GEORGE MAIOR, in functia de premier ar fi o decizie echilibrata din partea viitorului presedinte al Romaniei.

 “Despre domnul MAIOR parerea mea este una buna, a fost un om care in functia de director al SRI a tinut in afara jocului politic aceasta institutie si a reusit sa intareasca aceasta institutie, atat in plan intern, cat si international.

Citeste si: IOHANNIS: GEORGE MAIOR NU A DEMISIONAT, CI SE PUNE LA DISPOZITIE. ESTE UN GEST ONORABIL

Ca prim-ministru, el insusi este o persoana echilibrata, desi a fost numit de Traian Basescu pe principiul serviciile sa fie conduse de un politician al Opozitiei, deci venea de la PSD in momentul in care a fost numit acolo, a reusit sa fie un om care nu a amestecat deloc eventualele preferinte politice pe care le-ar fi avut cu ceea ce avea de facut in fruntea institutiei. Asta dovedeste un mare echilibru”, a declarat ELENA UDREA, intr-un interviu pentru ziare.com.

 “Fata de alte variante, in acest moment, cred ca ar fi o varianta buna. Dar nu stiu cu cine sa faca acest parteneriat domnul MAIOR”, a mai precizat Elena Udrea.

VICTOR PONTA: VOM DISCUTA DESPRE POSIBILITATEA CA GEORGE MAIOR SA DEVINA PREMIER LA MOMENTUL POTRIVIT

 Sursa foto: evz.ro