UDREA ii ia apararea lui PONTA: Dezbaterea publica despre dosarul lui PONTA incepe sa capete accente chiar comice

ELENA UDREA si-a reluat activitatea pe Facebook unde a scris o postare referitoare la dosarul premierului si prejudiciul adus statului.

Astfel, UDREA considera ca un asemenea scandal nu face cinste Romaniei si nu ar trebui sa faca atata valva in conditiile in care se fura alte sute de milioane de euro, nu 12.000 de euro cat spune DNA ca este prejudiciul.

“Dezbaterea publica despre dosarul lui PONTA incepe sa capete accente chiar comice. Oameni seriosi se aduna la TV si isi dau cu parerea, cu o morga serioasa si de o maniera sententioasa, despre implicatiile acestui caz.

CITESTE SI:  VICTOR PONTA A FACUT O VIZITA-FULGER LA DNA. EXPERTIZA CONTABILA II DA FRISOARE PREMIERULUI. UPDATE

Cred ca mai marii lumii si cei de la ambasade se crucesc si rad cu lacrimi de faptul ca numai in Romania se poate produce un asemenea scandal si cutremur politic, cu Prim-ministrul in functie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau marunt, de mai putin de 12.000 de euro (varianta DNA).

In tara asta se fura zeci, sute de milioane de euro si oamenii astia il ancheteaza pe Premier pentru o suma mai mica decat primeste intr-o luna sotia sa la Bruxelles! Si pentru o presupusa fapta de acum 7 ani, despre care au vorbit pana si copiii in acest timp, nu doar adversarii politici si presa, deci nu era nimeni care sa nu cunoasca subiectul in anii acestia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de ras, daca nu ar fi de plans…”

CITESTE SI: DNA ii raspunde premierului: VICTOR PONTA a prezentat doar opinia separata a expertului lui DAN SOVA

Totodata, politicianul scrie ca premierul ar trebui sa plece din fruntea guvernului democratic, nu din cauza acestui dosar “cusut cu ata alba”.

“P.S. Si daca vreti normalitate in Romania, cred ca ar trebui sa incepem prin a judeca lucrurile nepartinitor. Atitudinea “sa moara al lor ca sa vina al nostru”, indiferent prin ce mijloace, nu ne-a ajutat la nimic iar acum este chiar periculoasa pentru democratie”, concluzioneaza fostul lider PMP.

Sursa foto agerpres