Udrea ii raspunde lui Preda: Din cauza unora care nu au castigat in viata lor alegeri, PDL isi pierde oamenii

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, comentand afirmatile vicepresedintelui PDL Cezar Preda despre plecarile din partid, ca din cauza unora care desi nu au castigat in viata lor alegeri au ajuns in fruntea partidului, astazi PDL pierde oameni importanti.

“Cand am comentat eu ce spune domnul Cezar Preda? Din cauza unora care desi nu au castigat in viata lor alegeri si nu sunt in stare sa aduca voturi, dar au ajuns in fruntea partidului, astazi, Partidul Democrat Liberal pierde oameni importanti si asa va fi si in continuare”, a spus Elena Udrea.

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, sambata, la Brasov, unde are loc sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca aceia care au plecat la PMP sunt “oameni care s-au obisnuit la guvernare, care au taiat salariile spunand ca ei au de taiat panglici, de suit pe cal si de luat bani”.

Vezi aici declaratia lui Cezar Preda

Intrebat de jurnalisti despre plecarile din PDL catre PMP, Cezar Preda a spus ca cei care au plecat sunt “oameni care nu stiu sa faca opozitie”, transmite corespondentul Mediafax.

“Sunt oameni care s-au obisnuit la guvernare, care nu stiu sa faca opozitie, oameni care atunci cand le-am spus ca cetatenii nu sunt de acord sa le umblam la venituri au spus: «noi avem de inaugurat, de taiat panglici, de suit pe cal, noi avem de luat bani, de unde sa luam daca nu taiam leafa romanilor?» Ei, uite ca au plecat la Miscarea Populara”, a declarat vicepresedintele PDL Cezar Preda.