UDREA il acuza pe PONTA: Foloseste Corpul de Control pentru a-si intimida ADVERSARII politici

Elena UDREA il acuza ca Victor PONTA ca foloseste Corpul de Control al premierului “pentru a-si intimida ADVERSARII politici, pentru a arunca fumigene pe piata, a deturna dezbaterile publice atunci cand este incoltit”.

Fostul ministru al Turismului a criticat rapoartele Corpului de Control al premierului, pe care le-a catalogat drept “mincinoase”.

Cu privire la incidentul din comuna Nana, unde o femeie a fost imbrancita, Elena Udrea a spus ca este regretabil ce s-a intamplat acolo. “Sper ca institutiile statului sa verifice si sa-i sanctioneze pe cei care au vreo vina. Reactiile celor de fata sunt condamnabile in masura in care oamenii puteau sa opreasca violenta si nu au facut-o. Va asigur ca nimeni, vreodata, din PMP nu se va comporta asa fara sa fie sanctionat. Deci, daca omul acela ar fi fost membru PMP, ar fi fost dat afara pe loc”, a declarat UDREA in cadrul ueni conferinte de presa organizata luni.

Citeste si: ELENA UDREA: PMP ii solicita lui VICTOR PONTA sa faca publica lista finantatorilor PSD

Cat priveste programul de dezvoltare a infrastructurii in mediul rural, ea a afirmat ca acesta a fost gestionat permanent, “pana la ministrul Liviu Dragnea, direct de catre primul-ministru, de catre un secretar de stat de la Secretariatul General al Guvernului”.

Citeste si: PREDOIU: PONTA a incalcat CONSTITUTIA, sa spuna ce ordine a emis cand s-a crezut COMANDANT SUPREM

“Deci, Ordonanta 7, cea care a facut obiectul controlului Corpului de Control in perioada 2006, cand primul-ministru era chiar domnul Tariceanu, si in perioada in care era Guvernul Boc, nu are legatura cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Dincolo de faptul ca acest raport se refera la un program care nu a avut nicio legatura cu MDRT, care nu a fost gestionat de mine ca ministru, evident ca acest control nu face decat sa incerce sa lanseze o tema de dezbatere critica la adresa opozitiei, pentru ca domnul Ponta nu poate sa ne vorbeasca despre lucrurile pe care le face Guvernul dansului astazi. Nu poate sa ne spuna cu ce se ocupa la Palatul Victoria de doi ani de zile”, a precizat Udrea.

Sursa foto: adevarul.ro