UDREA il vrea pe PREDOIU la DNA: Voi cere audierea lui ca martor in dosarul Gala Bute

ELENA UDREA va solicita sa fie audiati ca martori, in dosarul sau, fostul premier EMIL BOC si fostul ministru CATALIN PREDOIU, care sa dea detalii despre aprobarea unei HG privind implicarea ministerului Turismului in promovarea Romaniei in cadrul Galei Bute.

ELENA UDREA a mentionat ca fostul premier Emil Boc si fostul ministru al Justitiei CATALIN PREDOIU ar putea explica in fata instantei in ce conditii au semnat Hotararea de Guvern si ar putea spune daca ea a determinat institutia in promovarea si aplicarea acelui document.

“In mod cert ii voi cere ca martori pe EMIL BOC si pe CATALIN PREDOIU, pentru ca a existat o HG privind implicarea ministerului (Dezvoltarii Regionale si Turismului, n.r.) in promovarea Romaniei in cadrul Galei Bute si pentru ca in descrierea acuzatiei la adresa mea este aceea ca eu am determinat Guvernul sa accepte implicarea ministerului”, a declarat UDREA.

CITESTE SI: ELENA UDREA a declarat ca va sustine MOTIUNEA de CENZURA depusa de PNL

UDREA a adaugat ca BOC si PREDOIU trebuie chemati ca martori in dosarul “Gala Bute” si trebuie vazut cum s-a dat aceasta hotarâre de Guvern, pentru a se stabili daca “era ceva ilegal”.

“Daca a fost ceva ilegal, atunci a semnat si domnul PREDOIU. Adica trebuie sa vedem daca e ilegal la ELENA UDREA, atunci trebuie sa fie ilegal si la domnul PREDOIU, nu poate sa fie doar UDREA trimisa in judecata pe acest aspect”, a mai spus fostul ministru.

CATALIN PREDOIU, ministru al Justitiei la acea vreme, este acuzat ca a dat avizul de legalitate pentru documentele privind organizarea Galei Bute, desi proiectul nu ajunsese oficial la Ministerul Justitiei. 

CITESTE SI: ELENA UDREA a lansat un nou ATAC la adresa premierului VICTOR PONTA

Sursa foto: lupushor.wordpress