Udrea: Incompetenta lui Ponta duce Romania foarte aproape de a intra in recesiune

Presedintele PMP, Elena Udrea, considera ca incompetenta premierului Victor Ponta poate duce Romania “foarte aproape” de a intra din nou in recesiune, in conditiile in care PIB-ul din trimestrul II al anului 2014 este cu 1% mai mic decat cel din primul trimestru.

“Din cauza incompetentei lui Victor Ponta, Romania este foarte aproape de a intra din nou in recesiune! PIB-ul din trimestrul II al lui 2014 este cu 1% mai mic decat cel din primul trimestru. Avem de-a face cu un strigat disperat din zona economica: ‘Demisia, Ponta!'”, scrie pe Facebook Elena Udrea.

“Puhoiul de taxe si impozite al lui Victor Ponta, printre care cresterea accizei la combustibili impotriva careia PMP s-a batut si taxa pe stalp, au lovit economia ca un baros in moalele capului”, mai sustine deputatul.

Citeste si: ELENA UDREA: Cei care s-au APRINS cu privire la candidatul PMP ar trebui sa se CALMEZE putin

Liderul PMP explica de ce cred ca reducerea CAS, “desi o masura in principiu buna, nu este sustenabila bugetar in acest moment”, precizand ca “un eventual nou vot in acest sens poate reprezenta un risc major ca Romania sa intre din nou intr-o criza profunda”.

“Incompetenta economica dovedita a lui Ponta ne arata ca este extrem de important ca, dupa prezidentiale, sa avem nu numai un Presedinte care sa apere statul de drept, Justitia si sa lupte pentru depolitizarea institutiilor, ci si un Executiv nou care sa poata pune Romania pe un drum bun”, a mai scris Elena Udrea.

Citeste si: PIB-ul Romaniei a scazut cu 1% fata de primul trimestru