Udrea: Locul trei este un obiectiv atins. Am avut cea mai grea campanie din ultimii 25 de ani

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat ca locul trei obtinut in primul tur al prezidentialelor este o “tina, un obiectiv” pe care considera ca l-a atins, desi a avut “cea mai grea campanie din ultimii 25 ani”.

“Locul trei in acest moment este o tinta, un obiectiv pe care mi l-am atins in ciuda unor atacuri greu de imaginat si de mine. Este o victorie a unui partid care se doreste a fi altceva in clasa politica si ma bucur ca am reusit sa ramanem a treia structura”, a spus Udrea, de la sediul PMP.

Ea a multumit celor peste jumatate de milion de romani care i-au dat votul si a facut posibil ca un candidat si “un partid mic, tanar, sa ocupe locul trei”. “Am avut cea mai grea campanie din ultimii 25 de ani. Impotriva mea au fost structuri politice mari, strategii bine orchestrate prin care s-a incercat scoaterea mea din competitie”, a spus Udrea.

Citeste si: PONTA: SUNT MANDRU CA MULTI ROMANI AU AVUT INCREDERE IN PROIECTUL MEU. MARTI VOI ANUNTA CINE POATE CONDUCE GUVERNUL PANA IN 2016

Ea a aratat ca le promite celor care au votat cu Elena Udrea ca va “continua lupta alaturi de echipa ei si alaturi de cei care vor veni in perioada urmatoare alaturi de PMP”. “Votul pe blocuri mari politice a facut sa fie in frunte doi oameni care politic nu reprezinta mare lucru”, a mai spus Elena Udrea, care a aratat ca principalul obiectiv al PMP este sa devina in 2016 principalul partid de centru-dreapta.

Intrebata daca a primit vreun mesaj de la Traian Basecu, Udrea a raspuns ca mesajele sustinatorilor ei, carora le multumeste, nominalizandu-i in acest sens pe presedintele Traian Basescu, pe Emil Boc, pe Aurelian Pavelescu, vor fi auzite de presa din partea fiecaruia caruia dintre acestia.