UDREA merge vineri la DNA: Daca dau mandat de retinere, este mai mult de imagine pentru procurori

ELENA UDREA a anuntat ca va merge vineri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata, dar considera ca retinerea sa pentru 24 de ore, asa cum a avizat Parlamentul, ar reprezenta doar o “lovitura de imagine” pentru procurori.
Reamintim ca Parlamentul a avizat joi, in ceea ce constituie un precedent in Romania, retinerea ELENEI UDREA, in noul dosar deschis de DNA pe numele sau, insa nu si retinerea sa. 

“Nu am fost la DNA, dar voi merge maine (vineri – n.r.) si vom vedem ce decide procurorul de caz. Daca dau mandat de retinere … retinerea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA. Sunt sub control judiciar si nu exista niciun motiv pentru care s-a facut cerere de arestare preventiva. O retinere de 24 de ore nu ar putea sa ajute cu nimic cauza, dar ar putea sa fie un joc mediatic, de imagine. Batalia este si una de imagine pentru DNA”, a declarat ELENA UDREA, citata pe site-ul televiziunii Romania TV.

 CITESTE SI: UDREA poate fi URMARITA PENAL, RETINUTA, dar nu si ARESTATA. Cand va fi citata la DNA. UPDATE

Aceasta acuza faptul ca cererea de arestarea a DNA “a fost abuziva si arata aroganta pe care o au procurorii”.

“A fost atat de evidenta incercarea de a ma aresta, de a ma trimite la beci, incat au declansat nemultumirea si reactia de protest a Parlamentului”, considera ELENA UDREA.

 Sursa foto: agerpres