UDREA: MOTIUNEA DE CENZURA, UN CIRC FARA MARE LEGATURA CU CETATENII

MOTIUNEA DE CENZURA a liberalilor este ”UN CIRC, FARA MARE LEGATURA CU TARA ORI CETATENII”. Asta considera fostul ministru Elena Udrea care atrage atentia, printr-un mesaj postat marti pe Facebook, ca motiunea NU ESTE INDREPTATA GUVERNULUI, de vreme ce nu contine nicio critica la adresa Executivului.

”In Parlament se dezbate Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Ponta. Vorba vine impotriva Guvernului pentru ca nu are niciun cuvant critic la adresa activitatii acestuia, ci DOAR IMPOTRIVA LUI VICTOR PONTA. Pe scurt, oricum este un circ, fara mare legatura cu tara ori cetatenii. TOTI SE ACUZA RECIPROC, nu ca nu ar face ce trebuie ca reprezentanti ai poporului, ci ca au fost fiecare cu fiecare si s-au tot tradat unii pe altii de au ajuns sa nu mai stie cine le este partener si cine adversar”, a notat Elena Udrea.

Fostul ministru a precizat ca MOTIUNEA NU VA TRECE, avand in vedere ca liberalii nu au pregatit-o asa cum ar fi trebuit.

CITESTE SI: PONTA: BLAGA a spus ca M-A SCOS DIN POLITICA. Si eu am acasa un LABRADOR care SE CREDE TIGRU

”Pe fond, la cat de slab au pregatit-o liberalii, motiunea va cadea. Cred ca nici ei nu tin neaparat sa treaca, vazand cat de putin efort au depus. Si au fost si atat de AROGANTI incat nu au discutat cu partidele mici ori parlamentarii neafiliati sustinerea motiunii”, a mai notat fostul lider PMP.

Elena Udrea a precizat, in finalul postarii, ca VA VOTA MOTIUNEA DE CENZURA, pentru ca aceasta este o ocazie de a sanctiona Guvernul Ponta.

”Eu o voi vota, asa cum am spus, nu pentru continutul ei ci pentru a nu rata o ocazie de a sanctiona acest Guvern”, a conchis fostul ministru.

Sursa foto: gsp