UDREA: “Multumesc presedintelui pentru sustinere!”. Cand isi va depune candidatura la BEC

Presedintele Partidului Miscarea Populara, ELENA UDREA, candidat la Presedintia Romaniei, a anuntat, duminica, ca isi va depune, luni, la ora 13,00, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidat pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

“Este foarte important faptul ca astazi am luat o semnatura importanta, cea a domnului presedinte TRAIAN BASESCU, dupa ce acum circa trei saptamani am primit semnatura d-lui Emil Boc, primarul Clujului, fost prim-ministru al Romaniei.

Citeste si: BASESCU A SEMNAT PENTRU CANDIDATURA ELENEI UDREA LA PRESEDINTIE

Maine sunt pregatita sa imi depun candidatura pentru Presedintie. (…) Imi voi depune candidatura la BEC luni, la ora 13,00. Noi am strans semnaturi cu adevarat”, a declarat ELENA UDREA intr-o conferinta de presa.

Liderul PMP a participat la cea de a VII-a editie a Festivalului Vanatorii organizat in localitatea Bata. Ea a fost insotita de primarul Clujului, Emil Boc, de deputatul Gelu Visan, de Florenta Mihai, vicepresedinte al PMP, de Florin Remetan, presedintele PMP Arad.

Anterior declaratiilor, presedintele PMP i-a multumit lui BASESCU pe Facebook. “Ii multumesc presedintelui pentru sustinerea pe care mi-o acorda si pentru semnatura pe care a dat-o pentru lista mea de sustinatori. Acum, ma simt pregatita sa merg la BEC sa depun listele de semnaturi”, a scris ELENA UDREA.

UDREA: PONTA SE LANSEAZA PRECUM LIDERUL NORD-COREEAN. CINE PLATESTE COSTURILE UNUI EVENIMENT MEGALOMANIC CU 70.000 DE OAMENI?